Vi var til vores første baseball kamp og det var en skøn oplevelse!

img_4065

Vi så San Diego’s hold Padres og de tabte desværre. Men oplevelsen var stor alligevel, bare dét at komme ind på det enorme stadion, opleve hvordan deres fans hepper så inderligt på deres hold. Det var fascinerende at se hvordan vi og modstanderens hold var mikset sammen på rækkerne, ingen blev sure på hinanden men man drillede sødt hinanden.

Vi gav den hele armen og skulle selvfølgelig prøve det hele, vi købte tøj, hotdogs, popcorn, candyfloss og det var super sjovt. Aftenen blev afsluttet med et kæmpe fyrværkeri og de spiller konstant god musik hvor de fleste synger og danser med.

img_5392

img_5389

Hvis du undrer dig over min kære datter ikke var med, så ville hun ikke lige være med på min billeder, hun havde travlt med veninderne, men hun nød kampen og fik sit og venindernes billede op på storskærmen.img_4060

Hvis du skal til San Diego så kan jeg klart anbefale dig denne oplevelse!

28. september 2016

Kathrine Puck

2 Comments

 1. Svar

  Kathrine

  26. september 2016

  Love the Padres, even when they lose which is way too often for my husband’s taste. I was hoping you would make it to Petco Park – a beautiful stadium. Go Padres!

  • Svar

   Kathrine Puck

   28. september 2016

   We now love the Padres too!!:-) such a great experience at Petco Park! Thankyou so much for thinking of us and commenting on the blog, it means a lot..

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS