Vi holder skøn badeferie i Dubai

Atlantis The Palm

Snow Cone
Atlantis The Palm
Badeferie i Dubai
Badeferie i Dubai

Vi er taget på ferie til Dubai for første gang og jeg er enormt positivt overrasket, så nu må jeg dele min begejstring med jer!
Atlantis The Palm er det mest børnevenlige sted jeg har været!
Det er et kæmpe hotel med 22 etager, et overdrevet badeland, flere store pools og ligger nærmest i strandkanten.
Vi er tilmeldt konceptet der hedder ” Imperial Club” som har en masse fordele hvor jeg kun lige nævner et par af dem hér.
Du får morgenmad med i prisen, hvor du kan vælge mellem fire lækre restauranter. Derudover får du sandwich, et hav af snacks, kager, frugt og drikkelse til sidst på eftermiddagen, hvor du herefter kan få drinks/vin ad libitum og lette retter igen. Ligeledes er det store badeland inkluderet, solsenge på strand og ved poll og jeg kunne blive ved!
De kalder det IKKE all inklusive, men efter min mening rækker konceptet og mængden af mad til rigeligt til at blive mæt og du undgår hermed at skulle bruge flere penge på mad andre steder.
Hvis du har mange børn som jeg, så ved du også at de spiser og drikker meget og gerne spredt udover hele dagen og dér et du og dine kære fuldt dækket ind med dette ” Imperial Club”.
Noah på badeferie
Drengene er helt vilde med disse ” Snow Cones- is “, det er også bare smart med tallerknen på siden og de flotte farver. De er ikke uden kemi, men det tænker vi ikke på, men pyt med det.
Jeg skriver mere de næste par dage.
Ønsker jer den skønneste dag!
xx Kathrine

Kathrine Puck

2 Comments

 1. Svar

  Anne Lykke

  12. december 2017

  Hvor tilmelder man sig “Imperial Club,” som giver de lækre fordele? Er det ved hotellet eller er det en side, hvor igennem man så kan booke rejsen? 🙂

  • Svar

   Kathrine Puck

   12. december 2017

   Vi bookede det på selve hotellet da vi ankom, hvilket rent faktisk var billigere end hvad de andre havde betalt og havde købt hjemmefra. Jeg ved dog ikke hvilket bureau, men jeg vil skyde på Spies eller er der ikke noget der hedder Dubai- rejser?..
   Vi bestilte flybilletterne selv og hotellet var forudbestilt grundet kursus.
   Håber du kan bruge det til noget ellers må du sige til og jeg skal undersøge det nærmere!
   Rigtig skøn dag til dig!
   Stort kram Kathrine

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS