Utrolig nem opskrift på rabarber crumle

Køkkenredskaber i messing

Hvis du elsker rabarber som jeg så må du prøve denne opskrift. Jeg har jeg selv mikset den sammen af hvad jeg nu havde på lager i mine skabe, jeg bager nemlig ofte impulsivt, når vi nu lige har lyst til lidt lækkert.
Du skal bruge følgende:
Til første del af opskriften:
Cirka 300 gram rabarber
2 deciliter sukker
230 gram hvedemel
2 spiseskefuld vaniljesukker

Til anden del af opskriften.
1 1/2 deciliter sukker
50 gram havregryn
50 gram kokosmel
200 gram smør
Først renser og skærer du rabarberne i små stykker, cirka 2 cm i størrelse.
Dernæst ligger du rabarberne i en skål og rører den sammen med sukker og vaniljesukker.
Sæt et fluenet over skålen, da de skal stå en halv times tid og trække lidt.
Opskrift på rabarber crumble

Opskrift på rabarber crumleBeskyt maden for fluer
Ingredienserne fra anden del af opskriften rører du godt sammen, jeg bruger altid min røremaskine til dette formål.
Når rabarberne har trukket den halve time ligger du dem i en bageform, jeg brugte min runde til denne kage og smurte den med smør indeni.
Til sidst tager du din crumle og fordeler godt ud over rabarberne.
Bages i ovnen på 190 grader i cirka 40 minutter.
Jeg pyntede den med blomster fra haven og lidt kokosmel.
Vi spiste den med cremefraiche og det smagte fantastisk!

Mit fad har jeg købt i Ikea.
Fluenet til maden når du er i haven
Indretning af min terrase
Fluenet, dørslag, skærebræt og deciliter-mål er fra Ilva, find det hér.
Jeg elsker når vi kan sidde på terrassen til måltiderne og dækker op på vores nye havebord så ofte jeg kan komme til det. Duften af blomsterne fra haven, fuglenes sang er så hyggeligt efter vi har været fanget indendørs efter en lang kold og mørk vinter.
Det er også meget lettere med hensyn til rengøring og oprydning og derfor er vi helt vild glade for at grille på vores grill.
Håber I har fået lidt inspiration!
Ønsker jer den skønneste dag.
XX Kathrine

Kathrine Puck

2 Comments

  1. Svar

    Stine

    24. maj 2017

    Jeg lavede den igår og fandt bagefter ud af, at jeg havde glemt at putte mel i?? men den smagte fantastisk – også uden mel? Hi hi hi, go Kr. Himmelfartsferie?

    • Svar

      Kathrine Puck

      24. maj 2017

      Ha ha, åh nej da! Det sker bare nogen gange:-) Dejligt det smagte og i lige måde??

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS