Nyt træningstøj giver mig endnu mere lyst til at træne!

Mit lækre træningstøj fra Beactive

Lorna Jane træningstøj


Træningstøj gør at jeg får endnu mere lyst til at være aktiv især hvis det er nyt og jeg får helt vildt lyst til at give den gas!
I weekenden holder jeg af at træne med min familie og når solen skinner så er det intet problem at lokke drengene med mig. De har godt af at komme ud i den friske luft, de har jo enorme mængder af energi!
Jeg har fået nyt træningstøj fra Beactive.dk, en ny lækker top og nye tights.
Mærket hedder Lorna Jane og er virkeligt fin kvalitet, design og pris.
Toppen har vatterede skåle der kan tages ud hvis du ikke bryder dig om det,  dog elsker jeg at jeg ikke altid skal bære sports- bh. Jeg føler mig lidt mere fri i denne og den øvre del ved barmen sidder virkeligt fint.
Mine 3/4 tights har en utrolig god støtte omkring maven, jeg føler at de løfter lidt op omkring min bagdel og har lækre detaljer som de små stykker net ved lårene. Stoffet er åndbart og hurtigttørrende som giver mig en dejlig komfort, når hverdagen er hektisk med mine tre børn og hvis du som jeg, ikke altid når i bad med det samme, er dette en stor fordel.
Find dem hér.
Jeg træner jo meget, det ved du hvis du læser med ofte hér på bloggen og der er dage hvor jeg går i træningstøj hele dagen, derfor synes jeg det er skønt når jeg finder træningstøj jeg både synes er pænt, men samtidigt er virkeligt funktionelt.
Lorna Jane kollektionen er netop dét og hvis du som jeg godt kan lide at føle dig lidt lækker mens du træner, så vil jeg virkelig anbefale at du tjekker Beactive.dk ud!
Til sidst MÅ jeg bare nævne den skønneste lille detalje toppen har på indersiden ved dit hjerte, nemlig en lille rød hjerteformet perle, det er altså bare så sødt og min lille Noah var da også helt begejstret!

Ouyfit fra Jane Lorna fra Beactive
Bastian kører ofte vildt på sit løbehjul og selvfølgelig skal der også være plads til en hyggelig pause i solen.Noah vil undersøges alt på turenn
Noah, den lille sveske, ville bare helst smide cyklen og strejfe rundt omkring i skoven, han var ikke helt tilfreds med at vi skulle videre. ( Drengene har et sted i skoven hvor de bare elsker at lege ved en lille bro med vandløb, begge dele vækker altid stor begejstring hos drengene!)

Vi elsker at træne ved Skovsøen i Odense
Ved Skovsøen i Odense kan man træne til denne smukke udsigt.
Jeg synes vi alle har travlt i hverdagen, så jeg nyder at lave disse hyggelige stunder med mine unger.
De hviner, griner og vi får rigtigt snakket og jeg elsker at de kommer væk fra Ipads og hvad der nu er elektroniske medier der fanger dem. Jeg har en klar mening omkring børn og brugen af diverse tablets,  især min ene dreng reagerer utroligt dårligt på disse.
Hans lille hoved kan vist ikke kapere alle impulserne, han bliver totalt opslugt og kan ikke finde ud af at afslutte til trods for jeg advisere i god tid eller sætter et ur.
Er der mon andre der kender til dette problem og hvad gør I for at hjælpe jeres børn?
Men tilbage til træningen, jeg kan klart anbefale at få en rutine eller kald det en hyggelig tradition, træningen er en helt gratis skøn stund sammen med dine børn og husk nu at motion udløser jo de dejlige lykkehormoner og giver jer alle en fantastisk start på dagen.
Ønsker jer alle den skønneste dag.
XX Kathrine

Kathrine Puck

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS