Tips til at få sundt og længere hår

Produkter til dit hår

Enkelte produkter er givet i gave, men hvis du kikker på deres link får jeg ingen kommission, de er lagt ind i indlægget som en service til jer min kære læsere!

Balmain laver lækre produkter til dit hår

Serum til hår fra Swiss Clinic

Balmain Styling Powder

Balamin Argan Moisturizing Eliksir
Alle Balmain produkter til hår kan købes hos Tine Balle & Team hér, Hair Renewal Serum fra Swiss Clinic kan du finde hérsaks er købt i Bahne og kam kan du finde lignende i Magasin eller Matas.

Jeg har i et par år haft extensions i mit hår efter jeg på et tidspunkt fik klippet for meget af længden af en tidligere frisør samt mit hår var meget ødelagt af farve og varme- behandlinger.
I sommers trænge min hovedbund til en lille pause fra exstensions og pludseligt stod jeg med et kortere hår og det skulle jeg lige vænne sig til.
Men derfor gik jeg all- in på jagten efter produkter, vitaminer, ja alt bare det virker så håret vokser hurtigere.

Multi-vitaminerne samt ekstra B vitaminer har helt sikkert hjulpet mig på vej, men jeg må sige Swiss Hair Serum til håret virkeligt virker!
Jer der har prøvet eksempelvis Revitalash til vipperne, ved at dette produkt virker og virkeligt får vipperne til at blive længere.
På samme måde virker denne serum til håret.
Ret vildt faktisk  og jeg troede ikke helt på det i starten, men hold nu op hvor mit hår gror og bliver ret tæt også!
Styling produkterne bruger jeg efter hårvask samt efter at have dryppet med Swiss Clinic Hår Serum som skal masseres godt ned i hovedbunden og efterfølgende redder du håret igennem med en kam.
Dernæst til føjer jeg Balmain Volumen mousse, Argan elilksir før jeg begynder at føntørre håret helt tørt.
Når håret er helt tørt, gnider jeg igen et par dråber Balmain Argan Eliksir i længderne til at fugte mit hår og beskytte det ekstra mod varmen fra krøllejernet.
Da mit næste skridt er at få det til at bølge lidt, så jeg bruger jeg et krøllejern formet som et spyd og er super glad for det.
Når bølgerne er lavet i håret drysser jeg lidt Styling Powder I bunden til løft og for at holde samling på mit hår..
Til sidst slutter jeg af med Balmain Texturising Volume Spray det får frisuren til at holde og er naturligt i den måde den stivner i håret i modsætning til hårlak.
Min lille guldsaks er helt uundværlig til at klippe små spaltede spidser af selv, jeg har altid lige studset det lidt hist og her, hvis enkelte hårstrå er blevet spaltet.
Det var Dagens Tip fra mig i dag, jeg håber I kan bruge dem og eller s skriv endeligt!
Jeg ønsker jer den skønneste aften!
Xxx Kat

 

Kathrine Puck

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS