Sommerferie alene med 3 børn!

Der er et enkelte reklame- links i teksten i samarbejde med Change. com.


Bikini fra Change. com og du kan finde den hér.


Hér får I korte glimt fra vores første uge af sommerferien.
Vi har været så heldige med vejret, så hver eneste gang vi har haft muligheden for det, har vi pakket bilen og taget til stranden. Drengene bliver lige præcist dér testet meget på deres tålmodighed og kan på ingen måde bare ligge og flade ud i en halv time på tæppet, hvilket gør jeg heller ikke får lov til at ligge og slappe af.
Jeg spiller fodbold, hvilket faktisk er ret sjovt i badetøj og i sand, vi får grinet af hvordan Bastian er os totalt overlegen og hvordan hver eneste gang jeg prøver at score mål og vi ser bolden ryge stik den modsatte retning.
Vi får leget og pjattet, den sidste gang synes jeg at have regnet den godt ud,  jeg var træt af at rende rundt konstant til skue for hele stranden og havde derfor købt nogle små bløde bolde som jeg kastede til dem mens jeg kunne sidde stille på tæppet, det kan anbefales…
Men jeg må også sige jeg elsker det, at lege og tumle i sandet og vandet er den bedste måde at lege med dem og når man har to aktive drenge som mine er det rimeligt heldigt. Jeg kan dog ikke kan lade være med en gang imellem at kigge lidt misundeligt på de mødre der kan sidde og slappe af det meste af dagen, for de findes, jeg har set det!
Det kan være de har rolige piger der sidder og nusser med et sandslot eller at de har et partner der kaster rundt med de unger:-)
Men ingen jammer herfra, livet som alene- mor er godt, jeg er ved at finde mig til rette i det og med dèt mener jeg både at passe på mine børn men også mig selv.
Så for at kunne få bare lige 10 minutters ro i ny og næ, får de lov til at gå til is- huset eller vi har stilleleg.
( Mine børn er heldigvis meget konkurrerende og hader at tabe.., hehe, smart mor, ikke?)
Jeg remser lige 4 ting du kan lave, hvis dit budget til at holde sommerferie skal holdes nede;

  1. Tag til stranden, nyd du bor i et land hvor havet er meget tæt på, tag en tyk bluse på på de køligere dage og bare leg i sandet.
  2. Samle sten på stranden, både dem med huller og dem hvor vi bruger fantasien til at forestille os hvad de ligner. Mal dem med tusser eller skriv små citater på dem.
  3. Tag til Madsby- parken i Fredericia, det er gratis og legepladserne er fantastiske for børnene.
  4. Tag en ” bestem- selv- dag”! Dette var en kæmpe succes med mine børn og det vil sige at de får en dag hvor de har frit lejde. De små selv bestemme hvor meget de vil spille, se fjernsyn, hvad de vil spise, drikke ( selvfølgelig inden for rimelighedens grænser) og mine børn kunne ikke være mere begejstrede!

Jeg håber at I får en skøn søndag aften og tak for du læser med hos mig!
Xxx Kat

Kathrine Puck

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS