Skønhedsfarvoritter i januar

Så kan vi mærke at vinterens kulde og frost bider i kinder og læber.
Jeg har en hud der bliver tør som i knastør om vinteren, min hud kan komme til at skalle helt af og få små knopper af kulden hvilket er super irriterende.
Derfor går jeg op i hvad jeg bruger på min hud hver eneste dag og disse produkter er mine favoritter i januar måned. Samtidig er jeg er stor fan af produkter hvor jeg hurtigt kan lægge en pæn makeup, da det altid er en smule hektisk med tre børn der skal i skole.


Der affiliatie links i teksten samt sponsorede varer.
Juhldal FaceSerum og FaceCream
Efter min vanlige morgenrutine med rens af huden, smører jeg cirka 3 dråber af Juhldal’s FaceSerum og efterfølgende når det er trukket ind denne FaceCream. Disse redder min huden fra at se stresset og rødmosset ud til at jeg får en fin glat og blød struktur igen. Hvis det er slemt bruger jeg også min dermaroller efter fjernelse af makeup om aftenen og påfører igen disse to serum og creme igen. Se tidligere indlæg om dermaroller hér.
Juhldals produkter er sponsoreret og kan købes hér
Foundation Forever  fra Dior giver mig både en cremet blød følelse på huden, den har en lækker dækkeevne, hvor der samtidigt ikke bliver lukket af til porer eller virker stribet på huden. Jeg er til det naturlige look og bryder mig slet ikke om at være alt for ” malet ” samtidigt synes jeg at jeg kommer til at se meget ældre ud.
Køb hér
Yves Saint Laurent Concealer, Touche Éclat har jeg brugt i årevis, den dækker mine sorte rander under øjnene og andre ujævnheder jeg får. Jeg lægger cirka 4 dråber og dupper det forsigtig rundt omkring mine øjne med en svamp. Helt uundværlig for mig og kan anbefales hvis du har det samme problem.
Køb hér
NailSpray får din neglelak til at tørre i et snuptag, det synes jeg er smart da man som småbørns mor næsten aldrig har tid nok!
Købt i Gina Tricot.
Super Volume Lashes mascara fra BodyShop, giver dig naturligt lange vipper uden at den klumper og holder utroligt godt hele dagen og er samtidigt nem at tage af igen.
Glimmer neglelak har jeg nappet hos min dejlige datter, fordi jeg synes at januar bare kræver ekstra glimmer!
Carmex læbepomade sværger jeg til vinter og sommer, den bedste til dato. Denne med kirsebærduft er ekstra lækker og dåsen også synes jeg. Virkelig en life- saver og jeg har dem altid med på ferier da Carmex kan redde alt fra sprukne læber, tørre albuer eller fixe et par uregérlige øjenbryn.
Denne er sponsoreret men kan købes i næsten alle supermarkeder og eksempelvis Matas og Magasin.
Find butik hér
Maanesten charmsarmbånd elsker jeg fordi hver enste charm betyder noget særligt og er med i dag fordi januar er en måned der skal pimpes lidt med smykker også. Jeg har fået nogle charms af min mand og nogle af mig selv. Eksempelvis har han skrevet små kærlighedsbreve til mig siden vi var unge og jeg fik også et charm formet som en kuvert med  teksten ” J’ taime “. Selvfølgelig har jeg købt vedhænget med en stilet, jeg er jo bare så glad for sko. Et par lækre stilletter kan redde en hver tøjkrise og gør mig i festhumør når jeg tager dem på. Jeg kan ikke gøre for det, overfladisk glæde som denne virker på mig.

 

 

Kathrine Puck

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS