Browsing Category

Træningstips

Du kan nemt træne hjemme!

Køb toppen hér og leggings hér .

Dette er alt hvad du skal bruge til en gang hjemmetræning.
Det er nemt og bekvemt og hvis du får købt dette ind er der ingen undskyldninger der er gode nok til du ikke kan få trænet. Faktisk så jeg lige at Fakta havde en del billigt træningsudstyr hvis I ikke vil bruge alt for mange penge på det. En anden mulighed er at gøre som jeg når jeg er på ferie, nemlig at fylde 1 1/2 eller 2 liters sodavandsflasker med vand og så kan du sagtens vægttræne. Øvelserne kan laves på græs, sand eller et håndklæde og børnene elsker at være med!
Jeg fyrer op for musikken uanset om jeg er på ferie eller herhjemme og giver den max gas, herhjemme gerne foran spejlet hér. Derved kan jeg se om jeg laver mine vægtøvelser korrekt og ikke laver fejlstillinger.
Jeg bruger elastikken en del til arme og ben, det er faktisk ret hårdt selvom man ikke skulle tro det.
Hvis du ligger dig på siden med foden i håndtaget og holder i den anden enden, kan du hurtigt lave modstand.
Hvis I mangler inspiration til øvelser med elastikken, så tjek youtube da de har en del.
Når det kommer til styrketræningen, så laver jeg øvelser for skuldre og biceps, gerne med tolv løft og gentager seks gange med hver arm. Mine vægte er på fem kg, det passe okay nu, men har også nogle lettere.
Jeg har fået en ny top fra Adidas som ikke mit normale mærke, men jeg kunne ikke stå for farven og den passer perfekt til mine gamle Nike leggings. De er faktisk er over et år gamle, men de holder sig så fint i farven. Der er noget med Nike’s leggings der bare holder godt på maven og støtter godt i benene.
Så selvom du træner alene og derhjemme skal du ikke gå ned på udstyr, jeg synes det er så lækkert at tage nyt sportstøj på og jeg kan ikke andet end blive glad af disse farver.
Hvad synes I, gør nyt træningstøj lidt godt ved motivationen hos jer eller gør I andet?
Håber I får den skønneste fredag, det er den bedste dag på ugen og hos os står den i aften på et lille glas bobler samt tapas.
xx Kathrine

                                                                                                                              Der er affiliate links i teksten.