Browsing Category

Spise ude

An amazing night in Moana Surfriderhotel

Pink kjole kan købes hér
Der er affiliate links i teksten


I får lidt billeder fra i går aftes hvor vi havde en utrolig stemningsfuld aften på hotellet.
Musikken spiller med skøn musik dagen lang og til jer der er så søde at følge mig på instagram, har måske set videoen jeg lagde ud. Pianisten spiller så smukt, folk danser og stedet levende og summer af romantik.
Jeg fik endelig taget et billede af aftenens middag, faktisk den bedste fiskeret til dags dato og dette er uden helt at vide hvad jeg spiste! Vi havde en speedsnakkende og lidt flirtende tjener, han kaldte den ” a mile” og det blev jeg ikke klogere på og har ikke haft tid til at undersøge det. Men da han nævnte at den var á la sværdfisk og lige friskfanget var jeg på med det samme. Det fortrød jeg ikke et sekund, den var vidunderligt anrettet med svampe, ingefær og smøragtig sauce samt pyntet så æstetisk, at efter jeg også havde modtaget champagne med pink blomst sat i næsten begyndte at klappe.
Jeg satte derefter straks den smukke blomst bag højre øre hvorefter tjeneren så smilende kommenterede at når den sad bag højre øre signalerede jeg at jeg var single, hi hi..
En ufattelig nem måde at fortælle dette, ikke? Min mand fik også af vide at han skulle opføre sig ordentligt ellers kunne den hurtigt ryge tilbage bag højre øre. (Derfor det dårligt belyste billede nederst, det var det eneste jeg fik taget men jeg synes I skulle se det)

Mine elskede børn fanget i et roligt øjeblik. Noah har fået en bamse og den er med os overalt!


Til jer der kender mig kan I måske gætte hvad og hvor den røde pose er fra? Vi bor midt i et eksklusivt mekka af designer butikker og da jeg jo har fødselsdag i morgen i hvert fald når vi er på Hawaii- tid, så var det ikke svært at købe en lille gave til mig selv.
Ønsker jer alle den skønneste dag!
xx Kat