Browsing Category

Skønhedsfavoritter

Dette skal du gøre hvis du vil have pæn hud!

 

Brug din derma roller

Du kan købe lignende hér

Jeg bruger denne dermaroller 2 gange om ugen eller når min hud “slår ” lidt ud med små knopper eller irritation. Det kan min hud især gør efter lange flyveture og da redder denne dermaroller mig. Derudover er den fantastisk til de små fine rynker samt store porer.

Når jeg har rullet min hud påfører jeg serum bagefter, det nipper/prikker i huden i en kort stund men derefter falder det til ro. Jeg kan se forskel allerede næste morgen hver gang jeg har brugt den og ja, jeg bruger den om aftenen da huden kommer til at rødme lidt.

Jeg har fundet et eksempel på en god serum hér.

Det er ikke den samme som jeg bruger, jeg laver et indlæg senere om de produkter. Men jeg har afprøvet en del serum og de fleste har en god effekt dog er nogle væsentligt bedre og prisen også end andre.

Hvis du undrer dig så er en dermaroller er en lille rulle dækket med små kort fine nåle, som du ruller hen over huden for ar lave en irritation i hudens struktur. Den laver mange små bitte huller i hudens overflade. Dette får kroppen til til at danne nye hudceller og forøge at helbrede ” skaden”. Denne proces stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Kollagen og elastin giver huden styrke og elasticitet og ar, strækmærker og rynker bliver mindre synlige.

Min er fra Dermaroller.dk og er købt hos Klinik Nielsen, se hér, som også altid giver en utrolig grundig vejledning og samtidig er et utroligt dejligt sted at besøge.