Browsing Category

Rejser med børn

Højtaljede bikinier og rejsen til Atlantis!

Høtaljede bikinier

Højtaljet bikini
Jeg bare elsker at disse bikini- underdele med meget høj talje som er blevet moderne igen.
Denne er købt i H&M til ingen penge, da den var på udsalg og ydermere grundet snøren i siden på bikini- buksen, er den meget behagelig at have på, hvis du er som jeg og går amok i alverdens desserter og kager på din ferie især når det er gratis, ikke? Udover de usunde sager var der sushi på hotellet som var Atlantis the Palm og virkelig lækker sushi morgen, middag og aften, så det spiste jeg også rigtigt meget af. Jeg har linket til et bureau der har rejser til stedet, men intet er sponsoret, bare en lille hjælp til jer.
Hvorfor lidt stille på bloggen?
Jeg har ikke fået skrevet alt hvad jeg ville den seneste tid grundet nogle personlige problemer jeg sikkert vil dele lidt mere ud af på et senere tidspunkt. Men ikke før jeg synes jeg har noget at give videre af, nogle erfaringer I kan bruge. Jeg ved godt at livet går op og ned, lykken er ikke konstant, men hold nu op, jeg synes snart at jeg bare trænger til at have en ro og stabilitet. Roen i mit hoved, at vide at morgendagen bliver okay og jeg ikke er ked af det mere.
Men når jeg ser på disse billeder og mindes endnu en fantastisk ferie bliver jeg glad og varm indeni, det er vel også det vi bruger ferier og disse selvskabte minder til.
De skal også varme os i de svære tider, ae dit indre og skabe glæde som kan give dig overskud.
Dog skal du ikke læse det som om at jeg kun mener man kan få disse gyldne stunder på ferie, for det gør jeg ikke! Lykken og de dejligste glimt af den, kommer jo også umiddelbart i det eksempelvis varme bløde kram fra et barn, en hund der er ellevild for at se dig eller den lille kærlige hilsen på en lap papir på køkkenbordet.
Det behøver ikke at koste noget, men når vi nu bruger penge på ferie, så pas på minderne, værdsæt dem og som Hella Joof siger ” sæt dem op på din indre kaminhylde og drys glimmer på”.

Glæd dig over de små og store ting, hvis du kan finde glæde og lykke i de små ting er du heldig. De er nemlig utroligt lette at skaffe 🙂
Jeg skal skabe en skøn halloween for mine børn i dag og det glæder jeg mig til.
Hvad glæder du dig til?
Ønsker jer den skønneste dag!
xx Kat