Browsing Category

Mad til og med børn

Hér får du et godt tip til at gøre din hverdag nemmere!


Hele vores familie elsker at hapse en snack om det er på vej ud af døren til sport, når børnene skal lave lektier eller vi skal hygge med spil eller fjernsyn.
Jeg har altid et fad stående med snacks, frugt samt små skåle med grøntsagsstave som jeg har gjort klar om aftenen når jeg smører madpakker og alligevel har grøntsagerne fremme. Jeg ligger dem i en skål med koldt vand efter de er renset, så er de friske og sprøde til næste dag.
Udvalget af snacks i en Verdesnackbox er stort og jeg behøver derved ikke stille en masse andet mad frem om eftermiddagen til børnene og alle deres legekammerater når de kommer hjem fra skole.
Jeg har altid gået op i økologi og sundhed, jeg er ikke fanatisk men prøver at gøre mit bedste for at mine børn spiser varieret og samtidigt ikke fornægte dem en lækkerbisken.

Hvis du som jeg kan finde det svært at finde nye varianter af snacks samt rent faktisk få dem købt ind, så er Verdesnackboks er rigtig god mulighed. Udover dette er alle varer økologiske samt du kan tilmed vælge imellem tre slags bokse som er Original, Vegan og Glutenfri og vælge hvor mange produkter du vil bestille.
Jer der kender mig og læser med hér på bloggen ved at jeg er fan af alt hvad der gør mit liv lettere og denne box giver hele familien anderledes, sunde og lækre alternativer og det må nævnes at alle indpakningerne er så fine, prøv lige at se på dem!
Alle de smukke farver og jeg synes de ser så indbydende ud, faktisk så meget at jeg desværre må indrømme at der allerede er spist en enkelt eller to af de snacks der var i denne kasse inden jeg fik taget et billede, jeg ikke kunne stoppe ungerne eller mig selv!
Jeg kan godt lide at jeg ved en smule forberedelse kan gøre min hverdag lettere og sundere. Mine børns sundhed betyder meget for mig og det ved jeg at den også gør det også for jer. Netop derfor elsker jeg når der er smarte og kvikke mennesker der finder på et fantastisk koncept som dette.
Jeg kan kun sige det igen, livet som mor til tre børn er hektisk og forberedelse er kodeordet. Jeg elsker at gøre dette for mine børn, at forberede disse snacks er både en kærlighedserklæring til dem og til mig selv.
Jeg vil hellere lege og have tid til eksempelvis lektiehjælp end jeg vil stå i køkkenet hele eftermiddagen mens mine børn river i mig og jeg er fraværende.
Tilsidst synes jeg jeg må nævne at vi altså også elsker kage og snoller her i huset, vi er langt fra frelste, men jeg prøver og synes det ovennævnte virker utroligt godt.
Hvad gør I og har I andre gode ideer?
Ønsker jer en skøn dag!
xx Kathrine