Browsing Category

Livet med børn

Fem ting du kan lave i efteråret

Rødternet skjorte til efteråret

Efteråret er over os, mørket kommer tidligere end forventet grundet det dårlige vejr vi har haft i Danmark. Derfor har jeg jeg lavet en liste med fem tips til at skabe glæde for dig selv og andre i denne tid, nemlig min yndlings-årstid på hele året.
Der er et enkelt reklame- link i teksten.
Opdater din efterårsgarderobe med varm flonelskjorte som den ovenover.
Køb lignende hér
Pluk og nyd de lækre æbler
Disse æbler hænger i min have, jeg elsker både duften alle æbletræerne spreder i haven og som møder mig når jeg slår dørene op samt at jeg helt gratis kan gå ud og plukke æbler til mine børn.
At de lærer at æblerne kommer fra frugttræer og ikke fra en pose fra Netto.
Vi bruger faktisk mange timer på at plukke dem, vi har nogle specielle redskaber til at plukke æblerne fra toppen, et kosteskaft med en pose for enden, meget praktisk.
Jeg lavet research for jer og I kan finde lignende hér.
Lave skumfiduser over bål

Mine drenge elsker når vi laver bål i haven og ikke mindst når vi rister skumfiduser, snobrød eller popcorn. Vi har gjort det siden de var helt små, den hygge et knitrende bål skaber enten i din egen have eller på en strand er helt unik og man kryber automatisk tættere sammen.
Hvis jeg så for pokker da også bare havde holdt ved det guitarspil fra barnsben, så ville jeg have hevet guitaren frem, skrålet sange og idyllen ville ingen ende tage, ikke? Men desværre væltede min akustiske guitar en nat, vækkede hele huset med et brag og brækkede midt over. Jeg har faktisk ønsket mig en ny siden og nu har jeg en god grund da Bastian er begyndt at få undervisning.
Gå lange ture i naturen og nyd de smukke farver

Dette billede tog jeg sidste efterår, jeg knipser løs med mit kamera i denne smukke årstid.
Tag din elskede under armen, din veninde eller børn og tag i skoven. Kast blade på hinanden, du bliver aldrig for gammel til sjove lege og dine børn vil elske dig for det.
Vi plejer altid at tage blade med hjem til collager, og kastanjerne er klar nu til kreative figurer.

Pynt dit hjem op i efterårets vidunderlige farver

Pynt dit hjem inde og ude med søde græskar i alle efterårets smukke farver, de kan sagtens stå i lang tid og det hygger enormt. Køb nogle grønne planter til krukkerne ellers er lyng virkeligt også fine.
Kør ud på landet og køb dine græsskar, dér er de ofte meget billigere end i inde i byen.
Jeg håber du kan bruge min tips til inspiration og få skabt nogle skønne minder i dette efterår.
Rigtig skøn weekend til jer alle!
xx Kathrine