Browsing Category

Kulturelle oplevelser

Tømmermænd på en mandag

Red dress from Nelly TrendKjolen kan købes hèr.
Jeg havde denne kjole på, den er super billig og den skønneste røde farve. Dog vil jeg anbefale dig at stige ind i den, da den er meget figursyet og umulig at tage over hovedet.
Kan man stadig føle sig beruset mandag morgen efter en julefrokost med rigeligt at de flydende væsker eller er det bare mig?
Hvordan kan det være at jeg er flere dage om at komme mig over en fest nu, hvor jeg før kunne være klar til fest igen meget hurtigt? Det kan jo umuligt være min unge alder.
Pyha, som I kan høre har jeg været til fest i weekenden og hold op, hvor havde jeg tømmermænd i går. Ud over dette mistede jeg næsten min stemme efter tre timer så det lød som om jeg havde været til Roskildefestival, helt ærligt! Midt i min brandert måtte jeg stå i min venindes køkken og drikke varm the for at kunne pippe et ord. Men jeg fandt ud af det ikke betød så meget, da den mest stod på dans og pjat, det nonverbale sprog er åbenbart det vi bruger mest på en bar eller det blev det i hvert fald nødt til at være for mit vedkommende. Men hold op hvor var det sjovt og tak til jer skønne kvinder og mand.
Vi var på en bar som var så proppet at vi stod og maste os op af hinanden, jeg var ved at få pip og latterkramper på samme tid. Fordelen var at du kunne ikke vælte nogen steder men det store minus var at hænderne og kroppene var meget tæt på om du ville det eller ej og det har jeg mistænkt nogle for at drage lidt nytte af…
Jeg måtte tidligt op næste dag, da jeg havde lovet at krølle hår på min datter inden hun skulle til præst, drengene vil vise hvad julesokken gemte, Henrik ville have mig med ud og prøvekøre en bil og der en gang i den hele tiden herhjemme.
Men hvor var det sjovt og hvor ER det hårdt i dag, jeg tænker der også er andre der må have rigtigt ondt i håret i dag og lad mig endelig vide hvis I har nogle gode tips til at lindre dem.
Håber I får en skøn dag!