Browsing Category

Kulturelle oplevelser

At give sine børn kærlighed for bøger

Lær dine børn at elske at læse

Vi elsker nye bøger

Vi elsker nye bøger
Find bogen hér
Vi elsker at få nye bøger herhjemme og denne er ingen undtagelse!
Da Frederik Blev Til En Kylling, handler om drilleri og en skoledrengs usikkerhed.
At føle sig udenfor og blive drillet er noget begge mine drenge kan genkende dog i det små.
Det kan være den svære følelse af ikke at have nogen at lege med i frikvarteret eller ikke føle man har en bedste ven. Min erfaring med tre børn er at det svinger, nogle uger kører det på skinner og alle er gode venner med legekammeraterne. Men pludseligt kan det skifte og bedste- vennen har fået en ny allerbedste ven og vi må sidde herhjemme og tale om hvad man kan så kan gøre, når man så pludseligt står der i skolen med følelsen af at være alene og forladt.
Jeg har jo tre børn og hvis jeg skal være ærlig så synes jeg, at det var meget sværere at bære og tackle ved det første barn end ved den sidste. Jeg har fået masser af erfaring og ved nu at det skifter for de kære børn og at de må lære at tackle disse venskaber og situationer samt at det må de selvfølgelig med min støtte, vejledning og opmuntring.
Jeg går faktisk så langt at jeg giver dem en lille pep- talk hver dag i bilen inden aflevering i skolen.
Jeg sender dem altid afsted med at de er elsket højt, at de er nogle fantastiske drenge og hvis de kommer i konflikter de ikke kan klare, så hent en voksen!
(Hvis min datter har nogle situationer vi skal vende, tager vi dem herhjemme på sengekanten..)
Jeg kan sige andre ting også til mine kære drenge, da jeg synes det er så vigtigt at vi skilles med søde ord så dagen kan starte på bedste vis.
Hvad gør I om morgenen, har I nogle tips og tricks til at sende de små poder godt ud af døren?
Jeg går som I kan læse meget op i at læse med mine børn hver enste dag og har gjort det siden de var helt små. Jeg elsker selv bøger, jeg er vild med at gå og snuse rundt i hver eneste boghandler jeg finder og her i Odense er den bedste Bog og Ide i Rosengårdcentret.
Aldrig har jeg oplevet så god betjening som jeg finder hér, altid er der en ekspedient der har forstand og interesse for den genre jeg søger og hvis det ikke er den første jeg taler med, så finder de hurtigt en anden der kan hjælpe..
Håber I får den skønneste dag!
Xxx Kat