Browsing Category

Kulturelle oplevelser

Festival, musik og skøn jumpsuit fra Asos!


Der er et reklamelink i dette indlæg.
Jeg havde dette outfit på forleden, da vi havde arbejdssøndag og kan købes hér.
Jeg fik mange forespørgsler på den på instagram, så derfor kommer der flere detaljer her i dag.
Denne jumpsuit er i 70′ er stil og har lidt kedeldragts- stil over sig.
Jeg er vild med at den er så behagelig at have på, men jeg tænker også kommer til at bruge den til festivals og udendørskoncerter til sommer.
Vildt behagelig med store lommer og en smule svaj i benene. Dog er den meget stor i størrelsen, bare så ved I det i forvejen, jeg vil anbefale jer at købe nogle størrelser mindre end I plejer.
Jeg er stadig på udkig efter en ekstra denim buksedragt, gerne med et ærme og smalle ben, skriv endelig hvis I har spottet nogle lækre af slagsen!
Jeg er jo musikelsker i stor stil! Det har du nok opdaget allerede, når tøjet bliver planlagt så tidligt til festivals. Billetten er for længst købt til Tinderbox , vi har været med fra starten og vi er ovenud begejstret for alt fra musikken, maden og organiseringen af dette fantastiske arrangement. Hvis du ikke har været på Tinderbox endnu, så vil jeg klart anbefale det.
Jeg vil derudover også så inderligt gerne til Heartland- festival og jeg er så heldig at min mand har købt to lørdagsbilletter, wuhuu!
Programmet er vildt spændende hér også lige fra mit elskede band ” London Grammar ” til Pearl Jam’s forsanger Eddie Vedder. Dem glæder jeg mig enormt til at opleve live!
Læse mere om eventet hér.
Musikinteressen deler jeg som I kan læse med min mand men også med en kær veninde.
Især min veninde og jeg tager ud til forskellige koncerter med bands vi aldrig har hørt om og vi elsker det. Vi bliver introduceret til rock, pop, folk- music og en bred skare af mennesker der i fællesskab får en vidunderlig musikoplevelse, ofte på en helt almindelig hverdag og gerne med en kold fadøl i hånden.
Det løfter os lidt op mentalt, bryder ugen op og hverdagen bliver pludselig lidt mere interessant.
Musikken og artisterne tager os i et glimt væk fra hverdagens trummerum og vi nyder det.
Jeg håber I får den skønneste dag.
XX Kathrine