Browsing Category

Accessories

De fineste støvletter og lidt sexy rød


Jeg fik til jul disse vildt lækre støvletter fra Christian Louboutin. Jeg følte mig lidt tosset da jeg skulle prøve at vise bunden af mine fantastiske støvler, men bunden af dem MÅ altså vises for I forstår min store begejstring! De er røde og det er en helt vildt lækker rød. Jeg har ønsket mig et par siden jeg var ung pige! Så nu da der endelig er blevet åbnet en butik i København med hans fantastiske sko, måtte jeg bare over og se butikken.
Jeg forelskede mig i flere par pumps som nu står på ønskelisten og måske du også har nogle på din?
Støvlen sidder som støbt på min fod, virkelig god kvalitet. Der er noget sexy over Louboutin’s stilletter og støvler både den måde hælen er skåret på og den tone den røde farve har på sålen, det er nogle detaljer jeg bliver blæst helt bag over af. Jeg er æstetiker til fingerspidserne og lægger mærke til hver en detalje i outfits, på en sko eller makeup. Elsker når folk har gjort sig umage og elsker når de skiller sig ud fra mængden samt formår at hvile i sig selv når de gør det.
Jeg har selv intet problem i at skille mig ud, folk kan tænke hvad de vil og jeg vil ikke tænke på dem. Jeg har ingen fordomme og slet ikke når det kommer til hvad mænd og kvinder vælger at tage på eller ej. Jeg nyder at se diversiteten i mode samt stil og skiller du dig ud, vil du fange min opmærksomhed både som kvinde og mand.
Men i dag er det snevejr så mine nye støvletter bliver i skabet og jeg må måske nok overveje de praktiske sko når jeg skal ud, men kun lige måske da det jo er fredag, der står en flaske vin på køl og det kan jo føre til hvad som helst!
Jeg ønsker jer den skønneste fredag!
xxx Kathrine