Selvforkælelse og nye overraskelser!

Min dag i dag kræver bare ekstra energi, så derfor skyndte jeg mig hér til morgen at hapse mine vitaminer fra konceptet du finder hos Zentabox og en stor kop caffé latte.
Det er der skøreste med mig, siden jeg var til Ilva’ s skønne bloggerevent i Århus er jeg blevet besat af kaffe. Helst med lidt sirup, men den lille flaske jeg købte i starten af min kaffekarriere blev hurtigt brugt op.
Solen skinner ind af mit vindue i dag, hvor jeg er så heldig at have fridag.  Jeg skal til reception i min mands nye klinik, vi har glædet os og håber at det bliver nogle skønne timer.
Men inden da skal I ikke gå glip af denne  Goodiebox og jeg håber I bliver inspireret eller opdager nye produkter som jeg gør.The Retro Box, er temaet i denne måned og det er så fine produkter.
James Read H2O Tan Mist
Lille fiks selvbruner du kan friske dig selv op med i løbet af dagen i ansigtet samt den indeholder rosenvand der beroliger huden. Jeg testede den kort på min datters ansigt her til morgen og vi er spændte på hvor brun hun bliver.
Findes hér
Baobab Face Oil
Øko- ansigtsolie kan jeg aldrig få nok af, denne er lille og jeg kan have den i min taske til træning.
Studio 10
Læbeblyant med brun farve i den ene ende og nude i den anden, totalt 80′ er, men det betyder ikke at det ikke stadigt er et godt trick til at fremhæve dine læbers konturer, ja tak!
Manna Kadar, Fantasy 3 in 1
Highligther når det er bedst, denne får dig til at ligne en lækker sild på no- time, den kan bruges til kindben, øjenskygge og blush, så smart og praktisk.
Sleek Lip Crayon makeup
Læbeblyant i den kønneste bærfarve med med plumping- effekt der skulle få mine læber til at virke større, what’s not to like?
Find produkt hér
Palmolive Shower Cream
Lækkert med en praktisk størrelse til rejser og denne fugter din hud og dufter lækkert.
Du kan købe Palmolive i Matas hér og i større supermarkeder.
Matas Havtorn Bodylotion
Denne testede jeg med det samme på mine tørre hænder og er der andre hvis hænder lider lige nu?
Men tilbage til denne creme som dufter syrligt, friskt og mine hænder sugede den hurtigt ind.
Kan købes hér
Jeg håber I har skønne planer for weekenden, jeg skal blandt andet ind i Odense’s nye Odeon kongres- og kulturhus og jeg glæder mig helt vildt til at tjekke det ud. Jeg og en veninde skal ind og høre den tidligere Spice- girl Melanie C., jeg er så spændt på om hun flyver rundt og laver karate- spark eller om hun er blevet lidt roligere som os andre. Glæder mig!
Ønsker jer den skønneste dag!
XX Kathrine

Kathrine Puck

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS