Rød blomstret sommerkjole med flæser

Rød kjole med blomster

Rød sommerkjole med blomster

Stilletter er fra Billi Bi.
Hver gang jeg har denne sommerkjole på får jeg så mange henvendelser om, hvor den er købt og hvor fin den er.
Jeg er helt enig og jeg købte den desværre for næsten et års tid siden på Asos og de har den ikke på lager mere. Men jeg har fundet et par stykker der minder meget om den og de er virkelig også nogle jeg kunne finde på at bruge.
Jeg er dog så glad for denne både fordi det er en slå-om kjole og med lidt flæser også.
Vi har været på en masse dejlige ture, fejret Bastian’s fødselsdag og haft gæster.
Han er blevet 9 år, vokser ud af alt sit tøj og har vokseværk så det knager i hele kroppen.
Jeg fik taget dette billede af min lille mand, elsker ham så højt og nød at fejre ham.


Edderkoppekage
Kagen lavede jeg i en hurtig vending, jeg har af forskellige årsager ikke haft så meget tid eller overskud til det store planlægning af hans fødselsdag, så det blev til en gang AMO kageblanding og en ordenligt gang glasur. Gemte alle bokse væk i en fart og satte den på en fin kageopsats.
Bastian elskede den og alle var glade, så nemt kan det gøres og hvorfor jeg ikke har gjort det noget oftere ved jeg ikke.
Håber I nyder jeres ferier!
xx Kathrine

Kathrine Puck

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS