Pink nederdel med de skønneste flæser

Summeroutfit


Nederdel er fra H&M, hvid bodystocking fra Zara og sandaler fra Billi Bi. Alt har jeg købt selv, intet er sponsoreret.

Så får I nyt fra mig og I må bare se denne vidunderlige nederdel som jeg straks blev forelsket i, da jeg faldt over den i H&M. Jeg fik den for kun 90 kr grundet den var på udsalg og det gør forelskelsen endnu større, ikke?
Jeg elsker når jeg finder tøj til en god pris og I som kender mig ved jo, at jeg ikke kan stå for denne farve!
Den er meget behagelig, jeg valgte at sætte en hvid bodystocking til og mine vidunderlige grønne sandaler.
Jeg føler mig som Carrie i Sex In the City, når jeg har det outfit på, det er ekstremt tøset og lige mig.

Vi er startet op i skole og på arbejdet igen efter ferien og det har holdt hårdt.
For at hjælpe mine børn på vej sørger jeg for at lave forskellige små forandringer og forkæle dem lidt ekstra og derfor gik den første skoleuge bedre end forventet.
Jeg laver blandt andet en lidt lækrere morgenmad, tænder for mindfulness- musik, sørger for en ekstra lækker madpakke og andre småting jeg kan finde på at glæde dem med.
Både Noah og Bastian har været til prøvetime i guitar, de har begge valgt at starte op med dette samt Batian er i fuld gang med at spille fodbold nede i OB. Jeg prøver at engagere mig i alle deres interesser, jeg står på fodboldbanen til trods for min angst for de bolde, jeg tager med til Mathildes klaverundervisning og jeg vil altid støtte op om alle deres nyfundne interesser som nu også indbefatter guitar, jeg elsker at være tæt med i deres liv og kunne ikke forestille mig andet.
Men med tre børn er der meget at se til, derfor skal vi mødre sørge for at tage os ekstra godt af os selv og det gør jeg stadigt med min yoga og fitness. Hvad gør I for at klare det hele og finde energien?
Håber I har hat den skønneste sommer og jeg ønsker jer den skønneste dag!
xx Kathrine

 

Kathrine Puck

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS