Nyt job som sygeplejerske i en Almen Praksis

Ja, Jeg har grundet skilsmissen være nødsaget til at finde et nyt arbejde og jeg er lykkelig for at have fundet mit drømme-job!
Jeg er blevet ansat som sygeplejerske i en stor almen praksis.
Jeg har tidligere været i en almen praksis og var vild med det.
Det var jeg fordi jobbet er så alsidigt, du får som sygeplejerske virkeligt brugt dine evner på så mange planer, jobbets funktioner spænder nemlig meget bredt.
Du skal favne alle, være åben og imødekommende.
Du skal have en stor lyst til at hjælpe mennesker generelt og så skal du have lyst til at køre på i et rimeligt højt tempo, da der altid er travlt i en klinik.
Jeg har altid elsket at hjælpe om det var dyr eller mennesker helt fra jeg var helt lille..
Derfor var det også naturligt for mig at blive sygeplejerske, men jeg er også en meget selvstændig kvinde og er vild med jobbets kombination i praksis.
Du skal kunne tænke selv, tage beslutninger og samtidigt være klog nok til at vide hvornår du ikke selv skal stå med patienten og behandlingen.
Det kræver både livserfaring og erfaring som sygeplejerske og jeg må også sige at opstarten har været hård og udfordrende, men helt vildt sjovt og stadigt er det!!

Jeg har så meget at lære og der kommer hele tiden mere til.
Men sådan er det jo altid at starte på i nyt arbejde, du aner ikke hvor tingene er, kender ikke computer- systemet eller de mennesker du skal til at arbejde tæt sammen med.
Men det kommer så hurtigt og jeg elsker hver eneste gang jeg skal derop..
Når jeg siger derop er det fordi jeg har mit kontor helt oppe øverst på 5.sal med udsigt over hele Odense’s tagtoppe, så utroligt smukt!

Jeg vil så gerne være den praksis-sygeplejerske hvor patienterne føler sig trygge, hvor man altid kan være sikker på at få forståelse og hjælp.
Jeg har mange passioner og mit job som sygeplejerske er én af dem.
At være sygeplejerske er en identitet, meget mere end du drømmer om til start, men jo længere du er det bliver det så stor en del af dig og du er ikke længere “ bare” et individ som har taget en uddannelse. Du er et menneske som har valgt et erhverv som alle dage vil kræve din empati også på dine egne dårlige dage hvor du selv er kørt helt ned og er ked af det.
Det er et erhverv som fordrer at du møder alle lige også selvom de kan vække følelser i dig som du ikke vil være ved. Du skal være professionel, men sætte grænser både for dig selv og dem du hjælper.
Det kræver erfaring og en dygtig sygeplejerske er også den der arbejder med sig selv og egen udvikling. Vi må ikke gå i stå, grundet når man arbejder med mennesker må vi følge med samfundsudviklingen og have nogle standarder for hvad vi vil være med til og ikke.
At være sygeplejerske er ikke for alle, det kræver en utømmelig pose af tålmodighed, men hvis du har det, så kan du ikke finde et mere givende arbejde.
Håber I har fået lidt forståelse for hvad jeg også bruger min tid på og nu vil jeg så lige vaske det bjerg af vasketøj fra mine tre unger, samle noget af deres rod op og håbe på at der engang vil komme en Happyhelper som Masha Vang har, susende ind i mit hjem og med ren magi fixe det hele!
Ville det ikke være fantastisk??
Hold nu kæft, det tror jeg er mit højeste ønske udover at alle dem jeg holder af har det godt, at der for pokker er en happyhelper der banker på min dør og spørger hvad hun skal hjælpe MIG med!
For lige præcist dér går det galt for sygeplejersken hér, jeg har også brug for hjælp men jeg har så pokkers svært ved at bede om den og i stedet går jeg og håber på at folk kan læse mine tanker..:-) Crazy!!
Ønsker jer den skønneste dag!
Xxx Kat

Kathrine Puck

2 Comments

 1. Svar

  Pernille

  9. maj 2018

  Hej
  Jeg har fulgt dig siden 2011-12.
  Det var mig der skrev ang. Baby🍼
  Hvor er det bare livsbekræftende at læse, det du skriver.👍
  Jeg er også sygeplejerske men også en feminin pige der elsker mine 3 børn , hund og min mand ..🌸

  Tak for inspiritation🌸
  Jeg har bare ik det udfordrende Arb. Blev fyret i mit fleksjob og har svært ved at finde et nyt..
  Har fået fleks job inden nr 2 skulle komme til verden.. dette har bare stigmatiseret mig, så karriere muligheder er udtømte.
  Kh🌸
  Kh Pernille fra Herning

  • Svar

   Kathrine Puck

   13. maj 2018

   Kære Pernille,
   så dejligt du skriver men hvor er er jeg dog ked af at høre du mener dine karriere muligheder er udtømte pga fleksjob.. Jeg vejleder patienterne i dette i klinikken da det er en misforståelse og du har masser af muligheder! Du er jo fri til at søge job som alle andre og som alle andre er der nogle jobs der fungerer og andre ikke, så må man videre..
   Men prøv at sæt dig ned og virkelig overveje hvad du drømmer om og hvad der mangler før du kan nå dine mål/drømme..😘😘❤️
   Bare skriv til mig igen som sidst!
   Kys og glædelig mors dag!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS