Mini make-over af soveværelset og to tips til god nattesøvn

Mini make- over af mit soveværelse

Det er reklamer og sponsorerede varer i dette indlæg.


Find sengetøj hér, sengetæppe hér, lagenkappe hér, galvpuder hér, kuvertlagen hér og lampe hér.
Jeg er utrolig sanselig og hvis der er noget jeg elsker, så er det blødt sengetøj i silke eller satin mod min hud.
Alle farverne i soveværelset er udvalgt i hvide og blå nuancer, fordi de minder mig om sommerhus- stemning, havet og de smukke farver med himmel og hav.
Det store lagen som virker som en kappe, har jeg valgt at lægge på for at skjule den store hvide ramme i træ samt benene på sengen er heller ikke særligt skønne at se på.
Jeg synes den dækker så fint og giver sengen en stil á la en stor king-size hotelseng og dem er jeg virkelig stor fan af!
Mit lækre sengetæppe og gavlpuderne giver sengen det sidste pift og jeg finder mig selv siddende meget oftere på sengen både når jeg arbejder med min computer og når jeg lige vil have 10 minutters ro fra mine dejlige børn. Det er da faktisk helt essentielt at vi som forældre har et rum hvor vi kan trække os tilbage også, børnene har jo deres værelser og jeg elsker at rummet er indrettet lyst og uden for meget rod.
Inspiration til indretning af dit soveværelse
Tæppe fra Ilva
Find tæppe hér
Jeg faldt pladask for dette lille tæppe fra Ilva, det findes i flere størrelser og jeg har ydermere valgt at lægge en skridsikker måtte under både fordi jeg hader når tæpperne ligger skævt, men også fordi det bliver blødere at gå på.Fint spejl fra Jysk

Find spejl hér
Spejlet er utroligt billigt, jeg fandt det ved et tilfælde i Jysk til 150 kr. Det vejer ingenting og kan nemt monteres på en dør som jeg har gjort.

Sengebord med lavendel og Serum
Find Juhldal FaceSerum hér, Lavender Relaxing Oil hér, vase hér og ramme hér.
Jeg har brugt denne olie til at massere børnenes fødder siden de var små babyer, de elsker det og når de ikke kan falde i søvn er det et super godt trick.
Jeg har en FaceSerum stående på mit sengebord, påfører det i ansigtet hver aften og bruger flere forskellige mærker jeg veksler i mellem. Jeg laver et indlæg senere om disse serums og hvad det gør for min hud.
Neroligende of afstressende Øjenpude
Øjenpude er købt hos Drop- In Yoga, man får to små pakker med duft med.
Den ene er lavendel og den anden Ylang ylang, eftersigende skulle lavendel virke afspændende og stabiliserende. Ylang skulle virke beroligende, dæmpe stress og give fornyet indre styrke.
Selve puden er fyldt med en slags kerner og det er meningen at du skal lægge den på dine øjenomgivelser, når du er stresset eller har brug for at lukke omverdenen ude. Man bruger også denne pude til yoga når vi afspænder til sidst i timen og jeg synes det er fantastisk.
Mathilde har brugt den med god effekt når hun har haft hovedpine også, hun nød det lette presse på øjenhulerne og at det blev mørkt. Du kan tænke hvad du vil om dette alternative trick, men bare dét at du tager en aktiv beslutning om at hvile et øjeblik med denne pose, signalere jo til kroppen at den skal hvile eller tage en pause.
Gode bøger i stakkevis
Gode bøger må der altid være et stort udvalg af, disse er bare en brøkdel af hvad jeg har i mit soveværelse.


Pink pæoner eller andre friske blomster har jeg også altid i mit soveværelse, de er smukke og jeg nyder synet af dem.
Håber I kan bruge inspirationen, skriv hvis I vil vide mere og meget gerne hér på bloggen.
Ønsker jer en skøn dag!
xx Kathrine

Kathrine Puck

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS