Look Good Feel Better med Goodiebox

Så er det tid til sidste måneds Goodiebox og jeg er overnud begejstret ovet at det denne gang er i et fantastisk samarbejde med Look Good Feel Better som støtter kræft-ramte kvinder. At hjælpe udsatte kvinder med at få dem til at føle sig smukkere med skøn makeup er fantastisk og al overskud går til denne forening.

Jeg har selv arvelig brystkræft i familien og ved fra nære familiemedlemmer hvor hårdt cancer er for mennesket der kæmper, men også for de pårørende.
Livet er så bund uretfærdigt og cancer kan ramme os alle måske dig selv eller så én i din familie på et eller andet tidpunkt.
At kæmpe for sit liv og det faktum at du samtidigt kan opleve at ændre udseende i ekstrem grad, er overvældende og derfor er jeg stolt af at kunne støtte op om dette projekt.


Elizabeth Arden, Eight Hour Cream
Denne originale og legendariske er med for en årsag. Cremen/salven absorberes ekstremt hurtigt og kan bruges overalt på din krop om det er hænder, dine bryn, fødder med mere.
Det er effektivt og som mor til tre er det noget jeg kan lide. Jeg kan have en tuben med på ferie og vi kan bruge den til mange ting, den sparer mig lidt plads i toilettasken og gør det nemt samt overskueligt.
Vichy Fresh Cleansing gel
Lækker lille tube som jeg også har hapset med på ferien og ydermere er den rigtig god til sensitiv hud, da den er uden parabener.

Goodiebox
Nivea Sensitive Day CREAM
Plejer og formindsker 1.redness 2.tightness 3.drynes med liquroice extract and grape seed oil. Ydermere indeholer den n god bonus spf 15.
L’oreal makeup børst
Lille fiks og lækker med bløde hår til at smuffe øjenskyggen godt på plads.
MaxFactor 2000 calorie mascara
En mascara der giver op til 300% mere volume og en bonus skulle være at den er smudgeproof, den kan med andre ord ikke tværes ud. Lyder fantastisk
Hvis du som jeg kratter rundt i øjnene, så er det denne mascara du skal bruge.
Find alle produkterne på Goodiebox.dk

Jeg er fan af Goodiebox, det er en luksus i hverdagen som forsøder mit liv hver eneste gang den kommer og der bipper en SMS ind, hvor jeg bliver informeret at den venter på mig på posthuset.

Livet kan hurtigt ændre sig, en fyring kan kaste dig ud i en livskrise eller svært sygdomsforløb kan ryste din verden som du kender den. Hvad der før var rutiner og hverdag, bliver vendt på hovedet.
Jeg står selv midt i min til dags dato vildeste storm, jeg bryder mig ikke om det, men som I alle nok ved, så kan man ikke bare lade stormen tage over dig. Du vil blive “raseret”, løbet over ende hvis du ikke gør modstand eller står imod.
Jeg prøver at navigere mine unger og jeg så sikkert som muligt igennem skilsmissen, men det er meget svært, helt vildt svært og alle mine kræfter hver og én bliver brugt på dette.

Ønsker jer alle den skønneste dag!

Xx Kat

Kathrine Puck

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS