Et lille glimt af min indretning af mit nye soveværelse

Sengelampe i sengebord

Morgenkåbe fra Medina og MissyaIndretning af soveværelse

Sengelampen kan findes hér, billedet hér, grå puder hér og hvidt sengetøj og puder hér.
I er heldige at flere af tingene er på tilbud nu.
Jeg har haft travlt med at indrette mit nye hus, det har været helt underligt at det kun var mig til at tage beslutninger, ingen andre end jeg til at tage beslutningerne og diskussionerne var kun med min pengepung.
Jeg har valgt indrette mine nye hjem i lyse lette farver, mit hjem skal indgyde ro, håb og og at her kan man hvile. Derfor har jeg valt lyse møbler som i mine hvide vask-bare sofaer, tæpper i blå nuancer og et stort billede at et roligt smukt hav.
Jeg vil vise jer flere billeder af huset en anden dag, i dag får I mit soveværelse, dér hvor alt det magiske sker. Lige præcist der hvor du skal finde ro når din din dag slutter og du skal omfavnes af bløde puder og en dejlig stemning. Soveværelset er et sted hvor du skal lade op og finde energi til livet.
Væggene er ikke sorte i mit lille boudoir, men hvide og jeg har store spejle på skabene.
Mit sengetøj er genbrugt fra tidligere indretning, som du kan læse med om hér.
Mine to grå puder i imiteret fåreskind er nøje valgt ud fordi vi ligger alle og putter i min seng, der skal være bløde puder til alle og de skal heller ikke være for sarte.
Jeg har ledt længe efter et sengebord der ikke var for stort til mit soveværelse og jeg er så tilfreds med dette. Du kan sætte pæren i hvilken ende du vil samt oveni dette er der oplader-stik monteret i bordet.
Nu flyder det ikke på mit senge bord og det sidste smarte jeg må nævne om dette produkt er at, lyset kan justeres med den lysdæmper de har monteret på bagpladen.
Jeg mangler stadigt lidt, jeg søger et lækkert tæppe til gulvet samt et ekstra tynd gardin, så jeg kan sidde på sengen og arbejde uset.
Spørg endeligt hvis I har nogle spørgsmål og eller kan du læse mere på mine Instagram hvor du finder mig under Kathrinepuck.
I ønskes den bedste dag!
Xxx Kathrine

 

Kathrine Puck

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS