Kirsebærtræer i min forhave

Mine kirsebærtræer står så smukt og blomstrer i forhaven, de er så yndige og giver et lyserødt glimt på gråvejrsdage.
Så er påsken slut og hvor har vi nydt denne lille miniferie!
Vi er fyldt op af skønne oplevelser fra påskefrokoster med familie, venner og det blev sørme også lige til et par glas vin på den hyggelige bar Amy’s med en dejlig veninde.
Vi har spist masser af lækker mad, grinet, hygget, ryddet op og taget på ture til blandt andet Odense Zoo og Bowl’n Fun.
Vi elsker at have ferie, men jeg nyder også hverdagen. Rytmerne og rutinerne med børnene gør dem godt, de har så godt af at lege med deres legekammerater i skolen og få brændt noget energi af. Men jeg savner dem når de tager afsted og synes vi bruger meget tid væk fra hinanden.
Men det gode for mig når hverdagen starter op igen er at jeg kommer i gang med mine træningsrutiner igen. Derfor vil jeg træne inden jeg tager på arbejde i dag, få styrketrænet mine arme godt igennem samt lave en god omgang cardio i cirka en times tid.
Hvis du har svært ved at finde motivationen til at få bevæget dig, så fyr op for musikken og powerwalk rundt i boligkvarterene og nyd de smukke træer der blomstrer og betyder foråret er kommet!
Lige en lille teaser til jer der elsker boligindretning som jeg, der vil snarest komme billeder af nye lamper og meget andet hér på bloggen, noget som jeg har glædet mig til at dele med jer!
XX Kathrine

 

Kathrine Puck

2 Comments

 1. Svar

  Anette

  21. april 2017

  Faldt over din blog og dit smukke kirsebærtræ, hvor må det være skønt at have i haven.

  • Svar

   Kathrine Puck

   23. april 2017

   Tusind tak! Ja, jeg elsker de kirsebærtræer, dog er de allerde ved at afblomstre, snøft…
   Så dejligt du læser med:-)
   Kram Kathrine

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS