Hvordan ser virkeligheden ud hjemme hos jer?

Skjorte med flæser fra Asos

Der er et reklamelink i teksten.
Find skjorten hér.
I kender det sikkert godt, du ser en mor eller et barn, du kender dem måske rimeligt godt og har en klar forestilling om hvordan de er som mennesker og en gang imellem kan denne lille djævel af en led følelse, som vi kalder jalousi poppe op i dig og du får den grimme følelse af misundelse.
Jeg kender ikke nogen mennesker der ikke har prøvet det, vi har alle fordomme eller forestillinger om hinanden, nogle har dog flere end andre.
Min hverdag består selvfølgelig ikke kun i at lave lækre retter, tage billeder af tøj eller sminke.
( Dog er jeg helt vild med denne gule skjorte, den gør mig lidt glad..)
Jeg har også problemer med mine unger, tag nu bare i dag på denne dejlige mandag.
Det kokser ofte, når vi skal gå fra første salen til nedenunder for at tage sko og jakker på samt pakke tasker.
Det kan mine to drenge spasse helt ud over, det kan være at den ene kommer til at tage den forkerte madpakke eller man snitter den enes jakke kort med en finger. Uha, da, det er katastrofalt og inden jeg ser mig om ligger de i wrestling-agtig favntag og ruller rundt på gulvet!
Dette gør ofte at vi kommer lidt sent ud af døren og at jeg er ved at nedsmelte i mit hoved efter at skulle speed- snakke og konfliktløse på meget kort tid.
Vi ønsker jo alle at få en dejlig start på dagen, men det er skisme nogen gange bare super svært, ikke?
Når vi kommer over på skolen er det ofte glemt i børnenes hoveder igen, men min pointe er at hvis I tror at den står på en evig duft af nybagte boller, morgenlæsning og store grin herhjemme, så kan du tro om.
Vi er som alle andre og heldigvis for det.
Er der andre hvor nogle morgener bare er bedre end andre?
xx Kathrine

Kathrine Puck

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS