Havemøblerne kan bruges indenfor om vinteren

Daybed fra Ilva

Havemøblerne kan sagtens tages med indenfor og pynte dem med lækre tæpper og puder samt på denne måde sparer du også lidt opbevaringsplads i skuret.
Daybed fra IlvaDaybed fra IlvaDaybed fra Ilva

Find den hos Ilva hér, stribet pude hér, strikket pude hér og rundt gulvtæppe hér.
Se tidligere indlæg hvor havemøblerne er i brug i haven hér.
Day-bed skifter funktion med nyt tilbehør og funktion
Jeg elsker at sidde og hygge i denne havesofa med børnene i vores dejlige krog, hvor vi både har bøger, spil og musik.
Når jeg laver mad om aftenen er den altid fyldt op af mindst ét barn der gerne vil snakke men samtidigt ligge og slappe af.
Reolen bag fungerer både som radiatorskjuler og opbevaring af alle de flotte ting børnene har med hjem fra skole og tidligere børnehave. Jeg kan ikke nænne at smide en eneste ting ud og alle er blevet gemt men for ikke at sprede dem ud over hele huset har jeg derfor valgt at beholde dem hér på reolen.
Jeg elsker når de kommer hjem med en skæv elefant i pink, de er så stolte og faktisk betyder det meget for dem at tingene står fremme.
Jeg er også ret vild med at jeg kan få denne smukke daybed brugt lidt mere og ikke kun om foråret og sommeren, det kan da være at den ryger i kælderen til en hyggekrog dernede senere, men lige nu står den så fint og godt i køkkenet.
Hvis du ser nærmere på reolen kan du se min samling af rystekugle fra hele verden, jeg køber dem når vi er et nyt sted og de er et skønt souvenir som børnene også elsker at se på.
Jeg har fridag i dag og den skal bruges på frisør og frokost med nogle skønne kvinder jeg holder meget af.
Håber I får den skønneste dag!
xx Kathrine

Kathrine Puck

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS