Goodiebox og vi har festival fever!

Festival Fever med Goodiebox!

Festival Fever med Goodiebox!
Der er reklame i dette indlæg.
That’s right, baby the fever is upon us, The Festival Fever!
Jeg vil vise jer denne måneds Goodiebox, hvor deres geniale tema selvfølgelig er festival.
Alle produkterne er også perfekte til ferierne der står for døren eller den forlængede weekend, hvor du ikke vil pakke en stor toilettaske.
Emité Nail Lacquer, farven DAHL
Denne lak er SÅ lækker, farven en mellemting imellem rød og orange og til brun sommerhud er den perfekt! Jeg har haft den på konstant efter jeg fik den i hænderne, dét må jo være den bedste anbefaling.
Kan findes hér
Girlz Only Haircare, Dry Shampoo Dawn’ til Dusk
Jeg vil ikke bruge tid på at vaske min store manke til en festival, det tager for lang tid og er en ren tidsspilde. Derfor er en god tørshampoo et must og jeg glæder mig til at give den gas med denne, den er nemlig både stor og til en god pris.
Kan findes hér
RSFU, Intim Easy Shave Gel
Vi kan ikke kommer uden om det vel? Lige meget hvor meget ferie vi holder, så må der skrabes og vokses.
Denne shave gel har allergenfri parfume og den lover at være meget skånsom, faktisk så meget at du både kan bruge den til under arme, bikini- linien og ben.
Jeg foretrækker dog ALTID voks til de nedre regioner.
Find den hér.
Hårbånd
Hårbåndet følger med denne måneds Goodiebox, det er så sødt og meget praktisk til hvis det blæser eller du bare har det vildeste festivalhår.
Find det hér
Festival Fever med Goodiebox!
Bioderma Sensible H20 Micellar Water
Makeupfjerner som hurtigt fjerner både snavs og makeup fra huden, den er meget skånsom og effektiv.
Glæder mig til at prøve den i længere tid, da jeg har ekstrem tør huden og altid leder efter gode makeupfjernere der ikke tørre min hud alt for meget ud.
Kan findes hér
L´oréal Pure Clay Glow Mask
L’ oréals nye ansigtsmaske består af flere slags ler samt kul og skulle derfor rense den din hud godt i dybden og give en skinnende ren hud bagefter. Jeg har prøvet den én gang, den var super lækker og jeg følte mig faktisk virkeligt afrenset.
Find den hér
Blush Cheek Powder fra Modelco
Denne blush giver mig hurtigt lidt fersken- farve på mine kinder og da jeg har tendens til at blive en smule bleg efter flere dages festival, er den jo perfekt.
Du kan finde lignende i Matas eller i Magasin.
Mini Kabuki Brush fra Bellápierre
Praktisk lille makeup børste der ikke fylder meget i din makeup- pung, du kan bruge den til al makeup såsom bronzer, løs pudder og blush.
Find den i Goodiebox eller lignende hér.
Sommerens festivals er i fuld gang og jeg har flere som jeg drømmer om at besøge blandt andet skal nævnes den nye Haven, der bliver afholdt for første gang i København.
De lover at fusionere sanserne indenfor kunst, musik, mad og øl.
Jeg har i nogle år også så gerne ville tjekke LOVE IN, en festival der foregår på Skarø, ud og de lover ikke mindre at det er verdens kærligste festival, så hvordan kan jeg blive væk?
Ønsker jer den skønneste dag!
xx Kathrine

Kathrine Puck

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS