Julekjolen der passer til hvert julearrangement!


Find den hér
Jeg vil starte med at påstå at køber du denne kjole, så vil du ikke fortryde det og når det er sagt kan jeg kun krydse fingre for I kan nå det, da der er utroligt mange kvinder der har vist interesseret i denne fine sag…Den er altså også bare fin, farven er en blanding af blå og grå, stoffet er lavet af velour som er uroligt blødt og rart at have på. Ydermere sætter jeg bæltet højt i taljen, da jeg ikke er så høj. Dette gør virkeligt at jeg føler den både støtter op om min figur og samtidigt har den en 70′ er vibe over sig og jeg føler mig helt boheme når jeg har den på, danser rundt til 70′ er musik i mine lange brune støvler.
Hvis du som jeg bliver påvirket mentalt af din tøjstil, vil du sikkert kunne genkende når læderjakken tages i brug. Jeg gør det nogen gange bevidst, når jeg skal til forældremøder, jeg føler mig helt rocker- agtig og der er ingen der skal løbe om hjørner med mig, du!
Det har altid betydet meget for mig hvordan jeg præsentere mig selv, i nogle perioder mere end andre. At pludseligt være alene- mor på alene- morvejen, er ikke lige frem en sællert i sig selv.
Jeg skal ikke ud og finde en kæreste eller sælge mig selv til nogen, men jeg kan mærke at jeg tænker lidt mere over hvordan jeg ser ud nu og alt andet ville da også være underligt.
Det sidste billeder er fra Odense By  i Brandts Passage, der er pyntet så smukt op og det var en  fantastisk aften. Skynd dig derind hvis du ikke har set julelysene, det er lige til en amerikansk film og du kan næsten ikke undgå at komme i julestemning.


Jeg skal bruge hele dagen i dag på at få styr på indkøb af julegaverne, betale regninger og ikke mindst, så skal jeg hente mine to skønne drenge fra weekend hos deres far. Vi har en aftale om at det er efter skole og jeg står og tripper de sidste to timer inden jeg kan hente dem, det er så svært ikke at se dem en hele weekend.
Jeg er ved at lave mit indlæg om ensomhed og skilsmisse klar til jer og det kommer på i løbet af det næste døgn. ( Til alle jer der spørger ind til dette på Instagram og som har set mit video derinde)
Ligeledes har jeg inspiration klar til dig til julebordet og julepynt.
Ønsker jer den skønneste dag,
Xxx Kat

Kathrine Puck

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS