Dancing Queen med Goodiebox!

Dancing Queen med Goodiebox

Så er får I lige et kig på denne måneds super lækre Goodiebox.
Temaet er i denne måned Dancing Queen, boxen lægger op til festlig makeup og med denne box kan du blive en ren femme fatale med smokey eyes og shine.
Den passer perfekt til mig i denne tid, jeg kan godt lide at ” krudte” mig selv op også uden jeg skal til den store fest, jeg har brug for at drysse ekstra glimmer ud over det hele i denne post skilsmisse- periode og så kommer ansigtet også til at få en omgang.

Perfectly Perfecting Wonder Balm
Så fin lille tube med en leave- in balsam som hjælper mig med at holde styr på min store vilde manke.
Jeg har aldrig været så begejstret for at putte balsam i mit hår og ikke skylle det ud igen, men denne blødgør faktisk mit hår så lækkert.
Doucce, Fierce and Fine Graphic Liner
Dette er den klassiske flydende eyeliner som du må lære at mestre for når du først har styr på dette, vil du opdage at du kan lave det skønneste dramatiske look med en eyeliner. Jeg er vil med at den er langtidsholdbar og dette gør den perfekt til dans natten lang.

Vichy, Shower Cream
Dufter fantastisk og blødgør min tørre vinterhud, den er lækker!
Teeez, Spectrum Of Stars Eyeshadow
Øjenskygge fyldt med glitter og jeg elsker at den er mørk men ikke kuld- sort. At den kommer i en fin lille guld emballage gør ikke spor, rent æstetisk pynter den allerede på min makeup- hylde.

Aurelia, Miracle Cleanser & Cloth
Denne rens skal du påføre direkte på huden, masserer den godt ind i tør hud og fjernes med en antibakterille vaskeklud som forsigtigt eksfolierer min hud.
Laritzy, find den hér.
Holdet bag Goodiebox har designet en ny skuffe-box og den er smart fordi den kan genruges på et sødt pige-værelse eller andetsteds.
Jeg kan ikke sige det nok, jeg er kæmpe fan!
Jeg håber at I er blevet inspireret til at dulle jer op både i hverdagen og når I skal til fest, personligt elsker jeg at gøre noget lækkert ud af mig selv hver evig eneste dag.
Håber I får en skøn søndag!
Xxx Kat

Kathrine Puck

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS